Friday, September 09, 2011

i'm back ;)

Lama sgt da x update blog ni. Huhu.. sjak masok blaja ni da xde mase nak update and then line celcom bband pun cam hape je kat ostel 2.. nak on9 kne dok luar. Haihhh kalau aku ni rajin sgt xpela gak.. x beshhh btol !! by the way, aku harap x terlambat lg la aku nak wish SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN dan………. SELAMAT HARI KEMERDEKAAN YANG KE-54 FOR OUR COUNTRY MALAYSIA !!  yeahhhhhhhh !!! proud to be MALAYSIAN.. ;)  ni nak cite gak ni.. raye taon ni x bape nak syokk sgt la.. wet aye pun dpt x seberape sgt.. huhhh ! tp blehla  wat pegang2 tyme ngah sesak.. ahaksss !! ;P lgpun taon ni beraye dlm keadaan ujan je.. mmg la best sejuk tp nak jalan raye tyme ujan ni x syokkk. Bek kat umah tdo lg sedap. Hehehe. Sengal btol aku ni ! tp bukan sume x best ok. De gak  yg bestnyer.. aku dapat jumpe membe2 skola rendah aku sbb taon ni kami beraye same2.. hihi. Suke3 ;) ok tgkla gmba2 aku de letak tyme raye ni… have fun ;)


ni famili belah mama.. tp de due g famili xde lam pic ni.. ramaikan. hihi. sowi gmba agak kabur. tgn sape ntah amik ni. huhh


 my famili


 my famili


 cousin2 aku yg sengal !


 ni sume bajet hot kot ! haha


my auntie yg cantik ! ;)



haa ni baju raya 1st.. cantikkk x??? tp yg pasti aku taw jwpnnyer cantik.. coz sume owg ckp cam 2. hihi ;P



 bersame anak ke - 2 aku.. muhammad adib huzair nama diberi.. cute rite? hihi ;P


 ni plak anak 1st aku.. nurul aina syahirah nama diberi.. hihi. cute same cam anak ke - 2 aku.. hihi ;P


 wif kezen aku, fatin syazana yg bajet hot katenyer. ahaha. bju yg aku pakai ni for raya ke - 2


 together wif sepupu2 belah mama


 grandpa & grandma yg romantik ! auwwww


ni baju for raya ke - 3.. bese2 je. x hot mane pung !



Ok.. stakat ni dl aku post2 gamba ni.. t len tyme aku post lg gamba. Hehe.. dikesempatan ni gak saya ADILAH SYAZWANI BT ZOLKIFLEE dgn ucapan tok kedua kalinye ingin mengucapkan  SELAMAT HARI RAYA TO ALL MUSLIMIN & MUSLIMAT…… HAPPY RAYA MERDEKA !!!!!! ;)