Friday, July 01, 2011

orang baru belajar

Now, I have a new look…. Bertudung… :) hope this can last 4ever ever laa… heee… aku suke style HANA TAJIMA & MARIA ELENA… dowang memang gorgeous & stylish… I like!!! Weee… aku skang da mule mengikuti perkembangan dowang berdua ni… suke cara dowang menggayakan shawl n dressup yg mmg ummpphhhh!! Heeee… kat tutorial byk tunjuk style2 nak menggayakan shawl… it’s simple & quite easy… kowang belit2 & twist2 je… hihiiiii…

OMG! tue saye ke? gemuksssss


 syok sendiri.. hikhikhik






p/s : saya sayang diri saya….. :)

No comments:

Post a Comment

ce komen, ce komen.. tak marah pun!

Note: only a member of this blog may post a comment.