Thursday, June 30, 2011

sweet giler forever

Aku suka baca entri ni… sweet giler2 forever…hehe. kowang pun bacalah… kªªªÿý !!!  mesti kowang nak bace lagi nanti… hehe.. kepada sesiapa yang khusyuk bercinta tue sama2lah kite bace yer.. hehe… peace no war !! ^_^


Saya suka tengok jari awek saya… Cantik betul... Sungguh! Sampai takut nak pegang... Bukan takut patah... Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa... Saya suka tengok rambut awek saya... Cantik betol... Sungguh! Sebab tu saya belikan tudung... Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak... Tapi takut nanti terbakar dek api neraka di suatu hari yang giler forever… Saya suka tengok body awek saya... Cantik betol... Sungguh! Sebab tu saya belikan dia telekong supaya mase die jumpa dengan Kekasih die Yang Utama dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya… Saya pun tumpang dapat pahala… Pheh syoknye... Saya sedih tengok awek saya… Tak tido, tak makan rindu kat saya... Saya pun macam tu jugak, ada problem yang sama… Die tanya apa ubatnya? Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa... Semoga lebih cintakan Nya dari saya... Saya sedih tengok awek saya selalu pesan macam-macam kat saya... "Makan, minum, drive elok-elok tau… Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla" katenya... Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu die tak kata satu aper pun... Berdosanye saya... Kesimpulannya saya memang sayang dia... Nak jumper die giler forever... Yang forever punye forever... Di dunia dan akhirat terutamanya… Janji nak share heaven sama-sama... Bahagia selamanya... Semoga kami saling mengingati… Dosa sendiri pun infiniti... Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni... Semoga kami menginsafi diri... Ya Allah ampunkanlah kami.... Semoga kami dapat bersama selamanya nanti...



p/s : Andai anda seorang wanita muslimah... Mesti seronok kan kalau pasangan kita berfikiran camtu... Then kalau anda seorang muslim... Apa kata tanamkan dalam hati camtu... Cinta tu anugerah Allah... Pandai-pandai la kita menjaga nikmat Allah itu ye... Semoga saya pun ambik iktibar gak... ;)

No comments:

Post a Comment

ce komen, ce komen.. tak marah pun!

Note: only a member of this blog may post a comment.