Thursday, June 30, 2011

friend like cheese cake



Tetibe windu sangat kat dowang sume ni... huhu :((.. kenangan di polisas kuantan... bile la dapat jumpe ag kowang sume... miss sangat nak gelak2, wat kelakar, men kejar2 dalam umah... hahaha.. sweet memory yang tak mungkin bleh lupe laa..... emmm... ^_^ sume sporting n satu kepale... haha... best sangat ngan dowang sume ni kªªªÿý !!!! ade je bende yang nak dibuat n bende klaka yg terjadi tiap2 ari pai nak pecah perut asik nak gelak je... hahahaha.... dowang ni sume dak satu umah n dak class aku tyme study kat polisas kuantan.... byk sgt memory kat kuantan ngan dowang sume ni.. hehehehe... miss uollss sangat2 laaa...... :)


dari kiri : dila, anem, yana&nazah, aku, fyza, cikin

mase yana tunang

geng polisas. dari kiri : ct, aku, emy, dila, rudhua, zaty & yg bongkok kat depan 2 nana



p/s : aku rindu giler kat korang ;)

No comments:

Post a Comment

ce komen, ce komen.. tak marah pun!

Note: only a member of this blog may post a comment.